Trycksaker

Tryckeri - Grafisk design - Bildekor

Inte bara ett papper!

Oändligt med möjligheter!AFFISCH

Vi hjälper dig med affischer till konserter, kampanjer, event, utförsäljningar eller varför inte en läcker poster av ditt egna foto att ha på väggen. Behöver du hjälp att skapa en häftig affisch så kontakta våra designers!

Vanliga format är:
A2 ( 420×594)
A3 ( 297×420)
A4 (210×297)
50 X 70
70 X 100


REKLAMBLAD/FLYERS

Nå din kund med ett snyggt designat reklamblad eller flyer. Har du redan ett original eller vill du ha hjälp med det grafiska?

A3, A5, A6 eller kanske en helt egen storlek eller modell, lång, kort, smal osv. Välj papper från standard till lyxigt strukturerat papper.


BROSCHYR

Presentera din verksamhet eller skapa en produktkatalog på ett snyggt och tilltalande sätt. Vi kan hjälpa dig skapa en professionell broschyr, med allt från fotografering till slutlig trycksak. Eller så ger du oss ett färdigt material.

En broschyr är en trycksak bestående av åtta eller fler sidor, som binds tillsammans genom ryggklammer eller limbindning.


DEKALER

Klistermärken, stickers eller etiketter. Välj mellan självhäftande papperetiketter eller dekaler i vinyl som klarar mångårigt utomhusbruk och passar för bilar och andra krävande miljöer.  Vi levererar olika storlekar av dekaler på ark eller figurskurna.

Ta en titt under BILDEKOR
för mer info.


KONTORSTRYCKSAKER

Till kontoret och ditt företag används dagligen en hel del trycksaker.
Korrespondenskort, brevpapper, fakturor, orderblad, blanketter eller kanske behöver du följesedlar.


KUVERT

Bolla dina idéer med oss, vi kan trycka nästan på hela kuvertets yta, färgen, formen, strukturen kan varieras i det oändliga. Färg, detaljer, text som utmärker just ditt brev bland alla andra.


FOLDER

En folder består endast av ett stycke papper, som är vikt en eller flera gånger. Med en folder kan du skapa en säljande företagspresentation eller ett kreativt inbjudningskort till festen.


BÖCKER

Vi hjälper dig gärna med din bok! Bunden eller inte. Hör av dig för offert och utformning.


MAPP

Utbildning, konferenser, kontoret med en mapp blir det alltid lättare att hålla ordning och reda bland dina papper.
Du beskriver och vi skräddarsyr din mapp. Visa ditt företags verksamhets profil förvarad och presenterad ur en snygg mapp. Välj ett tåligt papper, lite grövre ex. 240-300g, bestruket (håller sig fräschare längre) pröva och känn!


VISITKORT

Ett visitkort är en ”kom ihåg mig” – lapp som du ger till någon i förhoppning om att ni skall ha en fortsatt kontakt. Ditt visitkort representerar dig och din verksamhet, ett snyggt representabelt visitkort gör intryck, det berättar mer om dig och din verksamhet än bara namn och telefonnummer. Var noga i ditt val av papper, lite tjockare, matt, blankt eller struktur.


ÅRSREDOVISNING

Genom årsredovisningen visar du ditt företags status, hur du vill att ditt företag skall uppfattas utåt – traditionellt, exklusivt eller trendigt. Årsredovisningar är informationshandlingar som skall vara korrekta, av bra kvalité, och lätt att läsa. Därför är grafisk formgivning och typografi viktigt. Fråga gärna om du är osäker på hur du vill att din årsredovisning skall se ut.


ADRESSERAT UTSKICK

Adresserad eller oadresserade direktutskick, vi hjälper dig gärna med hela uppdraget. Lämna din fil hos oss, vi producerar materialet och ombesörjer att det blir distribuerat efter överrenskommelse.


SPIRALRYGG

Skrivblock, räkneblock, almanacka eller en enkel bok med spiralrygg. Vanligtvis i måtten A5 eller A4 men det fungerar i flera format.


PERSONLIG INBJUDAN

Håll med om att det är lite lyxigt att få skicka eller få ta emot en inbjudan till bröllop, dop, jubileum, fester, event, ja, till i princip vad som helst! I form av en riktig fin, vacker trycksak i papper.


PRISLISTA

Små eller stora, tjocka eller tunna till vilken typ av produkter som helst, läsvänligt utan reflexer. Prata layout och pappersval med våra designers.


VYKORT

Julkort, sommarhälsningar, informationskort, reklamkort, fotografier, eller målningar?Vykort är ett fantastiskt sätt att glädja din omgivning med. Det kan även vara ett perfekts sätt att marknadsföra ditt företag.


VILL DU LÄSA MER OM: