Mässa & Event

Tryckeri - Grafisk design - Bildekor

Allt för ditt event!

Visa upp ditt företag från sin bästa sidaMONTERVÄGGAR

Det finns många möjligheter för en montervägg. Stora och små lösningar. På mässan, som backdrop, i butik, till inredning och dekoration. Eller kanske en bakgrundsbelyst ljusvägg som lyfter fokus och skapar en oöverträffad synlighet. Tveka inte att höra av dig så får du mer information om vilka olika väggar vi kan erbjuda.


BEACHFLAGGOR

Eventflaggor för inom- & utomhusbruk. Tryckprocessen är vattenbaserad, miljövänlig och färgar in textilen på djupet vilket gör det tåligt och tvättäkta. Du kan tex välja en basic beachflagga, flaggportal, flaggor med spänd duk och till det flera olika markfötter för alla typer av underlag och väder. Även flaggstångsflaggor.


SKYLTAR MED STABIL FOT

Flexibla skyltar med fria former. Skyltarna tillverkas av ett miljöanpassat, frost- och vattentå- ligt material. Budskapet återges med knivskärpa och trycks på ena eller båda sidor av skivan. En mängd olika fötter finns att välja mellan. En del kan fyllas med vatten för extra tyngd.


EXPOTÄLT

Professionella eventtält! Tryckta väggar, tak och kappor efter behov. Ramen är rigid sexkantsprofil. Helväggar, halvväggar, väggar med dörr eller fönster, flagghållare, takrännor mm.


TROTTOARPRATARE

Hopfällbara affischställ för storlek 50 x 70 och 70 x 100 cm. Eller du kanske är ute efter en ”Mäklarskylt” i liggande A3?


PODIUM & DISKAR

Mässdiskar för event, expo, showroom eller som demonstrationsbord. Vi har portabla disklösningar för de flesta tillfällen.


TEXTILER MED TRYCK

Det finns många roliga eventprylar! Vad säjs om en sittkudde eller en saccocsäck med valfritt tryck? En matta? En soffkudde? Eller en varför inte en hel vägg i textil?


UPPBLÅSBART

Uppblåsbara fåtöljer, sittpuffar, kolonner! Både för inom- och utomhusbruk. Med tåligt och tvättäkta tygtryck.


ROLL UP

Ett klassiskt system för dagligt bruk och transport. Transportväska ingår och ett smidigt broschyrställ med magnetfäste finns som tillbehör.


Tävling

VILL DU LÄSA MER OM: