Storformat

Tryckeri - Grafisk design - Bildekor

Vi låter inte storleken ha betydelse

Här hittar du ett litet urval!

Vi producera storformatstryck som kan användas både inom- och utomhus.ROLLUP

En rollup är en väldigt enkel men kraftig reklampelare åt dig. En portabel lösning där du kan ha flera våder som du byter emellan men använder samma konsol.

Behöver du hjälp att designa din rollup så hjälper vi dig!


SKYLTAR

En lysande fasadskylt, en gigantisk markskylt, en informativ butiksskylt eller en reserveratskylt åt din bil!

Finns ett gäng olika skyltmaterial – formex är det vi använder oss av för det mesta. Våran montör, Makky, kan med säkerhet visa dig vägen till rätt skylt och vi hjälper dig gärna med designen av din skylt.


AFFISCHER

En affisch kan hjälpa dig att sprida ditt budskap

Några vanliga format på en affisch är
500x700mm
700x1000mm
A3 – 297x420mm
A2 – 420x594mm
Men du kan få en affisch i vilket format du vill.


VEPA/BANDEROLL

Vepor är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag eller ett tillfälligt erbjudande på ett unikt och iögonfallande sätt. Vi har möjlighet att tillverka vepor för både inomhus- och utomhusbruk.


FÖNSTERDEKOR

Dekor passar i det flesta miljöer, från golv till tak! Ta vara på golvet i er information till kunderna eller varför inte stärka hela företagsprofilen genom folie på fönsterna.


MAGNETSKYLT

Magnetskyltar med rundade kanter, helt rund eller utskuren precis som du vill! Magnet kan man även ha till mycket annat än bara till bilen, hör av dig så berättar vi mer!


SOLFILM

Solfilm ger ett behagligare klimat i bilen eller kontoret! Solfilm reducerar 99% av UV-instrålningen och är ett utmärkt insynsskydd i bilen och gör att du får ett ytterligare stöldskydd. Solfilmen finns i många toningsgrader och färger.
VILL DU LÄSA MER OM: